VIJESTI

 

Poliklinika Matulić

 

Shvaćajući važnost stručnosti medicinskog osoblja, okupili smo respektabilan tim liječnika specijalista koji se, prateći svjetske trendove i novine, stalno usavršavaju te tako doprinose sve jačoj poziciji naše Poliklinike na tržištu medicinskih usluga.
Desetljeće rada je iza nas i, kako na početku tako i sada, zadovoljan pacijent je najveća nagrada za naš trud i novi poticaj za još većim napretkom.

Stavite svoje zdravlje u prvi plan!

Poliklinika Matulić
Osječka 24a, 21000 Split
Cesta Franje Tuđmana 1026, 21216 Kaštel Novi
tel: +385 21 543 573, +385 21 232 802
mob: +385 95 6060 777, +385 99 543 5730

Saznajte više »

IV. liga veterana

Iskrene čestitke ekipi "TEŠKI WAROŠ" na osvojenom 1. mjestu, kao i igraču Jadranu Zahiroviću  iz ekipe "BATERIJA"koji je najbolji strijelac IV. lige veterana sa postignutih 17 golova !!!

LIGA KUP - VETERANI

FINALE LIGA KUPA VETERANA – OSVAJAČ EKIPA „CROATIA BLIZNA“

SUN CITY RENT A CAR  - CROATIA BLIZNA  0 : 2

Utakmica prava finalna, čvrsta, borbena sa puno trke. Prvo poluvrijeme završava bez golova i bez većih izglednih prilika. Drugo poluvrijeme se nastavlja u žestokom ritmu, sa dobrim prilikama sa obje strane. Međutim, 5 minuta prije kraja golman ekipe“ Sun city rent a car“ odbija napucanu loptu, a protivnički igrač lagano posprema loptu u mrežu.  „Sun city“ kreće u napad, ali ne uspijeva izjednačiti rezultat, dok „Croatia Blizna“u zadnjoj minuti iz kontre postiže i drugi gol i zasluženo osvaja Kup.

Čestitamo!!!

LIGA KUP

FINALE LIGA KUPA – OSVAJAČ EKIPA „L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE“

PARNA MASTIONA – L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE  1 : 7

Utakmica lijepa za oko sa puno pasova. Polovicom prvog poluvremena otvara se „špina“ za pobjedničku ekipu. Drugo poluvrijeme ekipa „L.C. Monty Python Tolo trade“ nastavlja sa dominacijom i bez problema odnosi pobjedu i tako osvaja duplu krunu. Najbolji igrač susreta, a ujedno i najbolji strijelac ove utakmice i Liga kupa bio je izvrsni Antonio Repić.

Čestitamo!!!

IV. liga

Iskrene čestitke ekipi "CANICULA" koja je osvojila 1. mjesto te posebne čestitke najboljem strijelcu IV. lige Stipi Jakšiću koji je postigao 69 pogodaka i ujedno je najbolji strijelac svih liga UMN Split!!!!  

III. LIGA VETERANA

Iskrene čestitke ekipi "DeNi - Tohatsu motori Klinika Sućidar" na osvojenom 1. mjestu u III. ligi veterana !!!