VIJESTI

 

FINALE LIGA KUPA

FINALE
STAKLO MAAS - HERCEGOVAC VISOKO POTKROVLJE 4:2

Čestitamo ekipi STAKLO MASS na osvojenom trofeju Liga kupa u sezoni 2019/2020!

 Zapisnik utakmice
FINALE LIGA KUPA VETERANA

FINALE
PROMET SPLIT - PODSTRANA 3:1
Čestitamo ekipi PROMET Split na osvojenom trofeju Liga kupa veterana u sezoni 2019/2020!
 Zapisnik utakmice
NASTAVAK NATJECANJA

Poštovani,

Zbog povoljne epidemiološke situacije Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je donio odluku da se sportska natjecanja u zatvorenim objektima mogu održavati od 13. lipnja 2020.

Temeljem te odluke Upravni odbor donosi odluku da se natjecanja Liga kupa UMN Split u obje kategorije odigravaju od 15.6.2020. dok početak redovnih natjecanja u svim ligama UMN Split se odgađa do 1.9.2020. Prilikom donošenja takve odluke vodili smo se mišlju da ne želimo ugroziti zdravlje naših natjecatelja igranjem tijekom mjeseca srpnja i kolovoza po velikim vrućinama.

Imajući u vidu da će zbog gore navedenih razloga, nova natjecateljska sezona 2020./2021. započeti kasnije nego što je to bilo do sada, biti će predložena modifikacija sustava natjecanja u navedenoj sezoni kako bi uhvatili korak sa normalnim početkom sezone 2021./2022.

Molimo da i dalje komunikaciju odrađujemo putem e-maila i telefona, a sve bitne informacije ćemo objavljivati na našoj web i facebook stranici.

Raspored natjecanja Liga kupa za mlade i veterane objavljen je na našoj internet stranici.

Srdačno Vas pozdravljamo,

 

Predsjednik U.O.

Josip Radić

ODGODA NASTAVKA NATJECANJA

Poštovani,

Nakon dobivene obavijesti iz J.U.Š.O. o dozvoli korištenja dvorane, donesena je odluka o nastavku natjecanja UMN-Split za 18.5.2020. Po objavljivanju iste, ustanovljeno je da se radi o očitom nesporazumu. Naime, odgovorni su dali dozvolu za korištenje dvorane, misleći na treninge ekipa, a ne na natjecateljske utakmice, što u obavijesti nije navedeno. Uslijedile su zajedničke dodatne konzultacije s odgovornima za provedbu epidemioloških mjera i preporuka i zaključeno je da od navedenog datuma ipak nećemo organizirati natjecanja pri UMN-Split, budući da je nemoguće zadovoljiti većinu preporučenih mjera. Kako smatramo da ne možemo preuzeti takvu vrstu odgovornosti, odluka o nastavku natjecanja za dan 18.5.2020 se stavlja van snage.

Najiskrenije se ispričavamo svim našim članovima zbog novonastale situacije. Upravni odbor će i dalje na svakodnevnoj bazi pratiti epidemiološku situaciju te odluke i preporuke odgovornih te shodno tome postupati.

Uz nadu da se ipak vrlo brzo vidimo na našim natjecanjima, primite sportski pozdrav, uz još jednu ispriku i molbu za razumijevanje u ovim okolnostima.

 

S poštovanjem do, nadamo se, skorog viđenja,

Josip Radić, predsjednik U.O.

NASTAVAK NATJECANJA

Poštovani,

Imajući u vidu da smo dobili dopuštenje odgovornih osoba iz J.U.Š.O. za nastavak natjecanja, a koja su nažalost morala biti prekinuta prije više od dva mjeseca zbog poznati razloga, obavještavamo Vas da s natjecanjima nastavljamo 18.5.2020.

Kako se i nadalje moramo pridržavati mjera po preporukama HZJZ, radi zaštite svih naših natjecatelja, u startu nećemo moći koristiti svlačionice u dvorani. Presvlačenje igrača i odlaganje garderobe će biti omogućeno na obilježenom mjestu na tribinama dvorane.

Također, moramo naglasiti da bi ova mjera mogla biti na snazi do 31.5.2020. do kada se nadamo relaksaciji iste. Isto tako ukoliko do toga ne dođe, planiramo izvršiti anketiranje svih ekipa u periodu od 25.5. – 31.5. o nastavku ili prekidu natjecanja, a sve vezano za problematiku eventualne daljnje nemogućnosti korištenja svlačionica s tuševima.

Molimo da djecu ne dovodite sa sobom na utakmice, te da komunikaciju kao i do sada odrađujemo putem e-maila i telefona. Sve novosti ćemo objavljivati na našoj web i facebook stranici.

Raspored natjecanja za sve lige će biti objavljen sutra (15.5.2020.) u 12:00 sati.

Srdačno Vas pozdravljamo i molimo za razumijevanje u ovoj izvanrednoj situaciji,

S poštovanjem,

 

Predsjednik U.O.

Josip Radić