VIJESTI

FAVBET 1. liga

DWS KIDAN ŽILE     –     STAKLO MAAS   1 : 3

U važnom derbiju 16. kola  sastale su ekipe u borbi za  drugo mjesto. Prvo poluvrijeme protječe u opreznoj igri oba suparnika bez pravih prilika za gol, da bi u 12 minuti grešku u obrani ekipe KIDAN ŽILE spretno iskoristio ponajbolji igrač susreta FILIP BIUK  i doveo u vodstvo svoju ekipu ( 0:1).

U drugom poluvremenu „staklari“ više napadaju u želji da utakmicu riješe u svoju korist. „Žilava“ je i obrana domaćina, ali raspoloženi BIUK riješava utakmicu sa još dva gola i semafor 4 min. prije kraja pokazuje 0:3. 

KIDAN ŽILE uvode golmana igrača, ali do kraja jedino što uspjevaju je ublažiti poraz na 1:3. Bila je to zaslužena pobjeda „staklara“ koji su sada utvrdili drugo mjesto na tablici.      

3. liga veterana

TRŠĆANSKA – OLIVA 1999

2 : 2

Odlična utakmica sa dva različita poluvremena. U prvom poluvremenu dominacija Olive 1999 i zasluženo stvorena prednost od dva pogotka na poluvremenu.

U drugom dijelu igrači Olive 1999 padaju u snazi hendikepirani brojem zamjenskih igrača štokoristi protivnička ekipa. Podižu nivo agresivnosti i sve više pritišću. U 19 minuti uspijevaju smanjiti rezultat te utakmica postaje totalno otvorena i sijevaju prilike na obje strane.

U takvoj igri profitirali su igrači Tršćanske koji uspijevaju izjednačiti rezultat u 22 minuti, a u posljednjoj propuštaju odličnu priliku za totalni preokret.

Na kraju ove vrlo zanimljive utakmice zaslužena podjela bodova.

FAVBET 1. liga

KIDAN ŽILE - MILNA

7 : 4

 

Utakmica u kojoj krajnji rezultat ne odaje pravo stanje kakvo se odigravalo na terenu. U prvom poluvremenu dominira ekipa Milna koja je i vodila s jednim pogotkom razlike na poluvremenu.

Drugo poluvrijeme donosi otvorenu igru ekipe Kidan žile gdje se izmjenjuje rezultatska prednost. Ritam utakmice je vrlo zahtjevan te obje ekipe pred kraj igraju s golmanom igračem. Ekipa Kidan žile bolje se brani i iz kontre postiže tri pogotka za konačnu pobjedu.

COVID POTVRDA

Poštovani, 

sukladno novim propisima J.U. Športski objekti ukoliko imate potrebu doći u ured UMNSt dužni ste na ulazu – porti pokazati COVID potvrdu.

Za vrijeme odigravanja utakmica svi igrači i voditelji ekipa UMNSt, kao i službene osobe se tretiraju kao sportaši te isti nisu dužni posjedovati COVID potvrdu. 


Predsjednik UMNSt

Josip Radić

FAIR PLAY NAGRADA - SEZONA 2021./22.

-          SVIM EKIPAMA

Poštovani,

Upravni odbor UMNSt je neposredno prije početka natjecateljske sezone 2021./22. donio odluku o potrebi izrade kriterija za fair play nagradu. Na svojoj redovnoj sjednici 5. siječnja 2022. donio je i konačne kriterije za osvajanje iste za tekuću sezonu.

Nadamo se da nam nitko neće zamjeriti ovo retroaktivno donošenje odluke, budući da se za osvajanje ove nagrade ekipama za ovu sezonu uračunavaju svi događaji od početka natjecateljske sezone 2021./22. Na našoj web stranici u skoro vrijeme trebao bi biti vidljiv i link s fair play tablicom. Kriterije s primjerima izračuna donosimo u nastavku.

Nadamo se da će ovo novo „pozitivno natjecanje“ svidjeti ekipama te bi nam bilo izrazito drago da ukoliko bilo tko ima neke dodatne prijedloge kako za fair play tako i za ostalo, iste dostavi Upravnom odboru UMNSt kako bismo o njima mogli raspravljati te eventualno fair play kriterije i ino još doradili, poboljšali odnosno kao novinu unijeli na početku sljedeće sezone.

S poštovanjem,

Predsjednik UMNSt

                                                                                                                                               Josip Radić

 Kriteriji - Fair play