VIJESTI

 

ZAVRŠNICA FAVBET FUTSAL GRADSKIH LIGA

 

NOVI STARI PRVAK!!
????????L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE????

Na trećoj po redu FAVBET završnici gradski futsal liga, splitska ekipa L.C. Monty Python Tolo trade okitila se titulom najbolje amaterske malonogometne ekipe u Hrvatskoj.
Nakon prošlogodišnje dominacije u Puli, ovog vikenda u Zagrebu su još jednom totalno izdominirali konkurenciju i bez da su to ijednom doveli u pitanje pokazali da su najbolji, a možda najbolji dokaz tome je i pobjeda u finalu protiv ekipe Osiječki Taxi rezultatom 6:0.
Uz ekipno priznanje i nagrade za pojedince također su odlazile u ruke Pythonovaca.
Vinko Rozga – najbolji vratar i dio najbolje petorke turnira.
Antonio Repić – najbolji igrač, najbolji strijelac i dio najbolje petorke turnira.
Uz njih su blistali i ništa manje zaslužni bili i A. Šalov, J. Ćavar, M. Družijanić, A. Ramadža, A. Tolo , M. Stojkić, I. Radan i M. Mišerda, dok se za ovog potonjeg čulo kako u kombinaciji sa Repićem dominiraju kao Rađa i Kukoč u najboljim danima.
Ne trebamo ni spominjati da je podrška sa tribina bila i više nego dobra.
Spomenimo još i ekipe Staklo Maas koja je ispala u prvom krugu, dok je naš treći predstavnik, ekipa Baterijelo Bandinjosi nakon pobjede protiv ekipe iz Zagreba u drugom kolu poražena od osvajača turnira.

 

FAVBET ZAVRŠNICA

Sutra od 1️⃣6️⃣:0️⃣0️⃣ na Kegliću u Zagrebu Favbet završnicu gradskih liga otvaraju prošlogodišnji pobjednik LC Monty Python Tolo Trade i Plavi Mjesec (ZG). Od 1️⃣7️⃣:0️⃣0️⃣ Baterijelo Bandinjosi igraju protiv Cvijetno 9y.co (ZG) dok ekipa Staklo MAAS u 2️⃣2️⃣:0️⃣0️⃣ igra protiv Palančikarnice Stari Plac (OM).

Sve utakmice mogu se pratiti u live streamu ???? na FB FavBet Sportska Kladionica.


Sretno našima!!!

[IN MEMORIAM]

U 55.godini života napustio nas je naš dugogodišnji član i suigrač Ivan Buzov Globa.
Iskrena sućut obitelji, prijateljima i suigračima.
Počivao u miru.

FINALE LIGA KUPA - SEZONA 2021./22.

BATERIJELO BANDINJOSI - C.B.SEA WOLF  1 : 1  penali 4 : 3 

Odlična utakmica u kojoj su obje ekipe mnogobrojnoj publici pokazale zbog čega su ovogodišnji finalisti Liga kupa. U 26. minuti utakmice preko mladog Luke Kapulice ekipa BATERIJELO BANDINJOSI dolazi do vodstva od 1:0 koje su uspjeli zadržati samo 30-tak sekundi kada  Sea Wolf pogotkom Ivana Krešimira Caktaša dolazi do izjednačenja. Tih 1:1 je ujedno bio i konačni rezultat ovog jako zanimljivog finalnog susreta te smo osvajača kupa dobili izvođenjem kaznenih udaraca gdje je vratar ekipe BATERIJELO BANDINJOSI obranio u prvoj seriji kazneni udarac Josipu Jurlini, a sva 3 izvođača ekipe BATERIJELO BANDINJOSI su bili mirni, sigurni i precizni izvođači te tako donijeli trofej Kupa ekipi BATERIJELO BANDINJOSI.

Iskrene čestitke!

FINALE LIGA KUPA VETERANA - SEZONA 2021./22.

GOGO I TONI  -  PODSTRANA 0 : 7

U finalnu utakmicu Liga kupa veterana puno bolje ulazi ekipa PODSTRANA i u prvoj minuti dolazi do vodstva pogotkom Antonia Lisice. Već u 4. minuti utakmice igrač ekipe GOGO  I TONI Duje Špalj dobiva crveni karton što ekipa PODSTRANA koristi i u jako ranoj fazi utakmice dolazi do značajnije prednosti , a već sredinom prvog poluvremena ima 3 pogotka prednosti.

U drugom dijelu je ekipa GOGO I TONI pokušavala i s igračem vratarom, ali svaku njihovu pogrešku ekipa PODSTRANA kažnjava i dolazi do uvjerljive pobjede i zasluženog osvajanja Kupa.

Iskrene čestitke!