VIJESTI

IV. liga

BATARIJELO BANDINJOSI – JVP SPLIT  2 : 2

U derbiju kola gledali smo odličnu utakmicu. Cijela utakmica protekla je u visokom ritmu sa dosta stvorenih prilika na obje strane.

Veliki dio drugog poluvremena ekipa Batarijelo bandinjosi je igrala pod opterećenjem ispucanog bonusa prekršaja, ali tu priliku protivnička ekipa ne koristi. Čak tri kaznena udarca  sa udaljenosti od 10 m propuštaju realizirati.

Na kraju utakmica završava neriješenim rezultatom, koji je i najpravedniji po prikazanoj igri.

 

III. liga

KREMPIJEVO - CORPO MORTO  4 : 4 

Odlična utakmica, puna preokreta. Ničim se nije dalo naslutiti da igra ekipa koja se bori za prvaka protiv ekipe koja se bori za ostanak.

Utakmica je prštila tempom i borbenošću. Obje ekipe stvorile su mnoštvo prilika i usprkos velikom broju pogodaka, trebalo ih je biti i puno više na obje strane.

Na kraju zaslužena podjela bodova, koja u ovom trenutku nikome ne odgovara jer ekipa Krempijevo gubi vodeću poziciju dok protivnička ekipa ne stoji najbolje u borbi za ostanak.  Pohvale ekipama na prikazanoj igri.

III. LIGA VETERANA

ANTONICA – PB SPLIT VETERANI  6 : 0

Velika pobjeda Antonice, ekipe koja se grčevito bori za ostanak i svaki bod joj je od velike važnosti u današnjoj utakmici.

U prvom poluvremenu ekipa PB Split donekle je parirala, ali u drugom dijelu totalna rapsodija ekipe Antonica i praktički deklasiranje protivnika.

Sve što su promašivali u prvom dijelu naplatili su u drugom dijelu gdje je svaka šansa završavala pogotkom.

Visoka pobjeda na kraju i vjetar u leđa za ekipu Antonice u borbi za ostanak.

 

SPORT2LIFE – BRONX  3 : 1

Vrlo važna pobjeda ekipe Sport2life, cijeli susret su bili dominantniji, te pitanje pobjednika u niti jednom trenutku nije bilo upitno.

Ovom pobjedom pobjednička ekipa priključuje se neizvjesnoj borbi za drugo mjesto.


LIGA "VETERANI 45"

AB PRINT – EMN ISSA  3 : 5

Odlična utakmica u posljednjem kolu koja je imala veliki ulog po ekipu AB Print. Znajući da ih je konkurent za osvajanje drugog mjesta, ekipa Vagabundo, prestigla na tablici ranijom pobjedom za osvajanje drugog mjesta igrala im je samo pobjeda protiv „tvrdog“ protivnika ekipe EMN Issa.

Cijelo prvo poluvrijeme ekipa AB Print vršila je pritisak na vrata protivničke ekipe koja ih je iznenadila u dva navrata i lijepim akcijama iz polukontri otišla na odmor sa rezultatom 2 : 1.

U drugom dijelu AB Print kreće po preokret, ali kako je utakmica odmicala snaga je padala i rasla nervoza. Nakon trećeg pogotka ekipe EMN Issa, igrači iste kao da dobivaju krila i postaju dominantniji na terenu. Utakmicu privode kraju sa još dva pogotka u protivnikovoj mreži, te odnose zasluženu pobjedu kojom protivnička ekipa gubi drugo mjesto.

Čestitke ekipi EMN Issa na prikazanoj igri, a ekipi Sveti Duje na osvojenom 1. mjestu lige „veterani 45“!!!

II. liga veterana

PUSD – FIRULE 1967  2 : 3

Vrlo dobra i zanimljiva utakmica. Igralo se otvoreno na obje strane. Ekipa PUSD je imala prednost od dva gola, ali danas vrlo raspoložena ekipa Firule 1967 nije se predavala i okrenula je rezultat u svoju korist. Po prikazanoj igri i stvorenim prilikama sasvim zasluženo odnosi pobjedu.