VIJESTI

DANAŠNJE UTAKMICE

1. LIGA VET
16:00ČISTOĆASTAARI VUCIBALUN
16:50ELEKTRODALMACIJAFIRULE 1967
17:45MIKROFONVAGABUNDO
18:35JADRANSKO OSIGURANJEPODSTRANA
19:30CROATIA BLIZNAVET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE
20:20COSMOSŠIMIĆ DOM
21:15SINTAKSA - SUN CITY RENT A CARBIBERON MARASKA

 

SUTRAŠNJE UTAKMICE

2. LIGA VET
16:20PROMET SPLITMICKEY MOUSE
17:15POLIKLINIKA MATULIĆKONTRA
18:05OSANDESETE - MALA KAVANAARTEM
19:00D PROJEKTISSA
19:50HEP PROIZVODNJAPUSD

 

Poliklinika Matulić

 

Shvaćajući važnost stručnosti medicinskog osoblja, okupili smo respektabilan tim liječnika specijalista koji se, prateći svjetske trendove i novine, stalno usavršavaju te tako doprinose sve jačoj poziciji naše Poliklinike na tržištu medicinskih usluga.
Desetljeće rada je iza nas i, kako na početku tako i sada, zadovoljan pacijent je najveća nagrada za naš trud i novi poticaj za još većim napretkom.

Stavite svoje zdravlje u prvi plan!

Poliklinika Matulić
Osječka 24a, 21000 Split
Cesta Franje Tuđmana 1026, 21216 Kaštel Novi
tel: +385 21 543 573, +385 21 232 802
mob: +385 95 6060 777, +385 99 543 5730

Saznajte više »

III. liga

P.V.  JAPIRKO  -  OLIVA  7 : 5

Prvo poluvrijeme utakmice u potpunosti pripada ekipi P.V.  JAPIRKO koja je vrlo lagano došla do velikog vodstva od tri pogotka.

U drugom poluvremenu,ekipa OLIVA, nakon minusa u rezultatu kreće na sve i ništa te uspijeva smanjiti rezultat  na zgoditak razlike igrajući od 23 min utakmice sa golmanom igračem.

Ipak do kraja susreta zbog gubitka snage i koncentracije ,ekipa OLIVA nije uspjela  izjednačiti rezultat.

III. LIGA VETERANA

BRONX- DeNi  TOHATSU MOTORI KLINIKA SUĆIDAR   1:3

Derbi kola između drugo plasirane i treće plasirane ekipe opravdao je taj naziv.

Otvorena igra sa puno prilika donosi pred kraj prvog poluvremena prednost ekipi DeNi –Tohadtsu  koja je nije ispustila do kraja susreta. Najljepši potez utakmice se desio u prvom poluvremenu kada igrač ekipe DeNi ,Pero Jadrić škaricama da desetak metara pokušava savladati protivničkog golmana gdje udarac završava u prečki, ali za potez dana  dobiva pljesak svih prisutnih u dvorani.

U drugom poluvremenu ekipa Deni ima više od igre i više želje za pobjedom što im na kraju i polazi za nogom.

II. liga

MASLINICA – MILNA  3 : 4

Utakmicu je obilježio nevjerovatni  preokret ekipe Milna. Nakon prvog poluvremena utakmice Maslinica je imala vodstvo od dva pogotka razlike. Na početku drugog poluvremena ekipa Milna, predvođena trostrukim strijelcem Juricom Eterovićem, u razmaku od tri minute potpuno preokreće rezultat u svoju korist. Do kraja utakmice su sačuvali prednost i došli do tri značajna boda, te nastavljaju utrku za prvaka lige.

I. liga

DWS KIDAN ŽILE  - GRM I TUNJ DAIKIN PEL 3   1 : 0

Derbi začelja je prošao u jako tvrdoj i žustroj utakmici u kojoj su suci podijelili čak 7 žutih kartona, što potvrđuje ogromnu želju obje ekipe za osvajanje sva tri boda.

Velikom upornošću iz jednog duela kao pobjednik izlazi Jadran Kirevski, te manirom rasnog centarfora postiže prekrasan pogodak za pobjedu ekipe DWS Kidan žile.

III. liga

P.V. JAPIRKO – CANICULA  2 : 1

Rani pogodak ekipe P.V. Japirko u petoj min. utakmice donosi tvrdu na momente i žestoku utakmicu sa nizom prekršaja i prekidima igre, iz koje ekipa P.V. Japirko odnosi bodove.

Tijekom cijelog susreta trajalo je nadigravanje i otvorena igra gdje pred kraj susreta u žaru borbe dolazi do isključenja igrača iz jedne i druge ekipe pri čemu ekipa Canicula pokušava igrati sa igračem golmanom ali ne uspijevaju postići izjednačavajući pogodak. Na kraju utakmice ekipa P.V. Japirko je imala šansu za povečanjem vodstva iz zarađene akomulacije ali im to ne polazi za rukom(nogom).