VIJESTI

ODGODA NATJECANJA

Poštovani,

zbog zuzetosti velike dvorane Gripe (sajam vjenčanja) nema natjecanja u četvrtak, petak, subotu i nedjelju. Dana 30. siječnja 2023. nastavljamo sa našim natjecanjima prema rasporedu.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

1. liga veterana

VAGABUNDO – ELEKTRODALMACIJA               2:1  (1:1)

 

Utakmica tvrda, sa puno prekršaja, bez ljepote i sa puno nervoze. U prvom dijelu prvog poluvremena veliku grešku obrane Elektodalmacije koristi lukavi Mate Bilić i dovodi svoju ekipu u vodstvo. Međutim, do kraja poluvremena nešto bolja Elektodalmacija poravnava rezultat.

U drugom dijelu opet ista igra, ista priča, iz brzog kontra napada ekipa Vagabunda postiže svoj drugi gol i zasluženo odnosi sva tri boda.       

1. liga

GANNICUS - STAKLO MAAS  4 : 5

 

Odlicna utakmica, prepuna rezultatskih preokreta u kojoj su obje ekipe do posljednjeg trenutka trazile sva tri boda igrajuci s igracem vratarem.

Vise srece i spretnosti je imala ekipa Staklo Maas, osam sekundi prije kraja utakmice prekrasnim pogotkom glavom Josip Perišić donosi svojoj ekipi pobjedu.  

3. liga veterana

DOBRI GOLDEN WINGS  - DeNi TOHATSU MOTORI KLINIKA SUĆIDAR  1:1  

 

Cijelo prvo poluvrijeme vodi se izjednačena utakmica bez velikih prilika za gol, da bi sredinom poluvremena iz uigrane korner akcije odlični Ante Puljić postigao zgoditak za minimalnu prednost.

U drugom poluvremenu Denijevci stalno napadaju dok se Dobri orijentira na obranu. Kada je izgledalo da će Dobri uzeti sva tri boda igrač ekipe Dobri  37 sekundi prije kraja nesmotreno i nepotrebno igra rukom u svom šestercu i to je penal za DeNi.

Sigurni izvođač za zasluženi remi bio je Ante Fabjanac.

2. liga

BATERIJELO BANDINJOSI – BILI 9    5 : 3

 

Čvrsta i tvrda utakmica u kojoj se ekipa Baterijelo postavlja kao favorit te dovodi utakmicu u mirne vode sa rezultatom 3:0.

Međutim, Bili 9 se ne predaju te usprkos manjem broju igrača i zamjena dolaze do poravnanja rezultata sredinom drugog poluvremena.

Ubrzo  plaćaju danak nedostatkom snage i koncetracije te primaju dva gola dok ekipa Baterijelo zasluženo nastavlja voditi bitku za 1. ligu.