PODSTRANA – COSMOS  10 : 3

Visoka pobjeda vodeće ekipe na tablici u utakmici u kojoj je ekipa Cosmosa bila u velikom hendikepu.  Naime, cijelu utakmicu igrali su bez standardnog vratara, ali bez obzira na taj detalj ne možemo umanjiti odličnu igru Podstrane. Ekipa Podstrana od početka prvenstva igra vrlo dobro i produkt toga je vodeća pozicija na tablici i to sa utakmicom manje u odnosu na najbliže konkurente.

 

FIRULE 1967 – MOKROFON  0 : 4

U zanimljivoj utakmici gledali smo kombinatornu igru obje ekipe koje su težile nadigravanju, te postizanju pogotka više od protivnika.  Prvo poluvrijeme proteklo  je u izjednačenoj igri po prikazanim prilikama. Dva bljeska Lea Perića, prvi u 5. minuti utakmice, te drugi u 7. minuti odvode Mikrofon na dva gola razlike da bi s tim rezultatom završilo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme Firule 1967 povećavaju agresiju i ritam igre ne bili postigli pogodak i tako se vratili u utakmicu, ali sve se razbijalo na dobro postavljenoj obrani, a što je prošlo golman je vrhunski skidao. Po nepisanom pravilu u nogometu, ako propustiš prilike za pogodak slijedi te kazna, što se i događa u samom finišu utakmice. U samo dvadesetak sekundi eksplozija Ive Jurlina i dva pogotka u mreži protivnika. Pobijedila je bolja i raznovrsnija ekipa Mikrofon, te zasluženo obogaćuju svoj bodovni konto sa nova tri boda.