SVIM EKIPAMA

Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo uspješno realizirali potpis Ugovora o sponzorstvu sa trgovačkim društvom Svijet zabave jedan d.o.o. Potpisom Ugovora Sponzor postaje zlatni sponzor 1. lige mladih i 1.lige veterana, te će iste nositi naziv FAVBET 1. liga i FAVBET 1. liga veterana.

Sponzor se Ugovorom obvezuje uplatiti nam iznos od 50.000,00 kn, te je Upravni odbor odlučio da navedena sredstva raspodijeli na način da prvaci svih 10 liga u organizaciji UMN-Split na kraju sezone 2019./2020. dobiju kao nagradu iznos od 4.000,00 kn, dok osvajači Liga kupa u kategoriji mladih i veterana dobivaju iznos od po 5.000,00 kn.

Navedene novčane nagrade ekipe će moći iskoristiti na način da sa dobivenim iznosima mogu podmiriti 2. ratu članarine u sezoni 2020./2021., kupiti sportsku opremu odnosno nešto treće i to jedino i isključivo na način da UMN-Split izvrši uplatu putem žiro računa.

Također, ukoliko ekipa želi isplatu novca, članu ekipe se nagrada može isplatiti putem Ugovora o djelu (brutto 4.000,00 – prvacima liga, odnosno brutto 5.000,00 kn – osvajačima Liga kupa).

Ekipa osvajač lige, koja temeljem propozicija ne želi ući u viši rang natjecanja, kao i ekipa koja u sljedećoj sezoni neće sudjelovati u natjecanjima UMN-Split, ne ostvaruje pravo na novčanu nagradu i ista ostaje na računu Udruge.

Imajući u vidu da će Sponzor organizirati Turnir prvaka gradova (Pula, Rijeka, Osijek, Zagreb i Zadar) naša je obveza da osiguramo sudjelovanje tri momčadi u kategoriji mladih, te bi na istom sudjelovali osvajači 1. i 2. mjesta FAVBET 1. lige i osvajač Liga kupa. U slučaju da Liga kup osvoji jedna od dvije prvoplasirane ekipe FAVBET 1. lige tada na završnom turniru sudjeluje finalist Liga kupa, a ako su finalisti Liga kupa ujedno i dvije prvoplasirane ekipe FAVBET 1. lige, onda kao treća ekipa na završni turnir ide trećeplasirana ekipa FAVBET 1. lige.

Također, osvajač FAVBET 1. Lige veterana na završnom turniru će igrati sa osvajačem veteranske lige Grada Zagreba.

Nadamo se da ćemo ovom odlukom o ravnomjernoj raspodjeli svih dobivenih sredstava ekipama dati još jedan dodatni poticaj, a sve u svrhu zanimljivijeg natjecanja i popularizacije malog nogometa općenito.

Sportski pozdrav,

Predsjednik UMN
Josip Radić